Help

 

Vriendenvandehoreca:

Vriendenvandehoreca is een gratis website voor en door de horeca. Het gebruik is daarbij ook echt vrijblijvend. Dus geen nare abonnementen of commercieel gebruik van de accountgegevens. Vriendenvandehoreca wenst u een prettig gebruik van de site en veel succes met het zoeken van de juiste contacten voor uw bedrijf, baan, opdracht of stage. Een nieuwe mogelijkheid is het plaatsen van een locatie voor een feest, trouwerij, vergadering etc.

 

Bekijken advertenties:

Voor het bekijken van advertenties kiest u voor aanbod . U hoeft hiervoor niet in te loggen. Vervolgens kunt u door het keuzemenu aan de linkerkant uw keuze verfijnen met een zoekterm en het kiezen van de gewenste provincie en advertentiesoort. Wanneer u wilt reageren op een advertentie moet u eerst inloggen.

 

Nieuwe gebruiker:

Wanneer u een advertentie wil plaatsen of wil reageren op een advertentie moet u een account aanmaken. Dit kan door te klikken op inloggen of account en vervolgens te kiezen voor registreren. In het registratiescherm vult u als gebruikersnaam uw emailadres in. Door een emailverificatie wordt de veiligheid zeker gesteld. Vervolgens kunt u met het wachtwoord dat u in de mail toegestuurd heeft gekregen inloggen en een eigen wachtwoord kiezen.

 

Plaatsen advertentie:

Op de homepage kunt u kiezen voor het plaatsen van een advertentie. Vervolgens kunt u naar wens de advertentie invullen en in het keuzenmenu de juiste advertentiesoort selecteren.

 

Verwijderen advertentie:

Wanneer u een advertentie wilt wijzigen of verwijderen kan dat op uw profielpagina onder mijn advertenties.

 

Reclame plaatsen op de site:

vriendenvandehoreca.nl biedt de mogelijkheid aan om reclame te maken op de site.
Voorwaarden en tarieven zijn hiervoor in overleg. Om in contact met vriendenvandehoreca te komen kunt u mailen naar onderstaand adres of kiezen voor de contactknop.

 

Informatie voor zzp’ers of freelancers:
Als u wilt starten als freelancer is het nuttig om te bepalen of u ook zo wordt gezien door de belastingdienst. Dit kan met behulp van een VAR verklaring. Meer informatie hierover kunt u vinden bij de KamervanKoophandel. Let op dat dit richtlijnen zijn en dat de belastingdienst naar de persoonlijke situatie en branche kijkt om te bepalen of u echt als zelfstandige wordt aangemerkt.

 

Privacyverklaring:
4.1 identiteit vriendenvandehoreca: vriendenvandehoreca is geregistreerd onder kvk-nr. 51259079 en gevestigd te Lijnden (Haarlemmermeer)

4.2 doeleinde van gebruik gegevens bezoekers website vriendenvandehoreca: het opgegeven emailadres en eventueel de naam worden alleen gebruikt ten behoeve van het inloggen op vriendenvandehoreca.nl

Ook is voor vriendenvandehoreca de interactie/ onderlinge reacties in te zien, dit ten behoeve van het tegengaan van ongewenste reacties zoals reclame, spam en beledigend of anderszins oneigenlijk taalgebruik.

4.3 verstrekking aan derden: opgegeven gegevens zulllen niet aan derden worden verstrekt. Onder het team van vriendevandehoreca vallen de mensen werkzaam voor vriendenvandehoreca.

4.4 bewaren van gegevens: Het opgegeven emailadres en de eventueel vermelde naam worden door vriendenvandehoreca bewaard en kunnen op verzoek volgens de privacywetgeving uit ons bestand worden verwijderd.

4.5 inzage: wettelijk heeft de gebruiker van de website vriendenvandehoreca.nl recht om de gegevens die bij vriendenvandehoreca is opgeslagen op te vragen of indien nodig te wijzigen of te verwijderen.

4.6 gebruik zonder gegevens te verstrekken: op vriendenvandehoreca.nl is het mogelijk om anoniem te adverteren. Zonder een emailadres is alleen passief gebruik van de website mogelijk.

4.7 beveiling website: vriendenvandehoreca.nl maakt gebruik van het https protocol om een veilige uitwisseling van gegevens te kunnen bieden.

4.8 cookies: Vriendenvandehoreca maakt gebruik van analytische en functionele cookies die niet gepersonaliseerd zijn. Dus niet voor een reclame doeleinde etc.

 

Contact:

Email: Info@vriendenvandehoreca.nl
vriendenvandehoreca is geregistreerd onder kvk-nr. 51259079 en gevestigd te Lijnden (Haarlemmermeer)
Contactpersoon: Frederik IJff

 

Ontwikkeling                                      webhost:
parelmoer                 XXL Webhosting